Kisaraportit FiSU Season 8½: ACC - Kesäsarja - Barcelona @ Barcelona

Järjestä: Sijoitus Uusimmat

Petteri Koski (4. sija)

Erittäin tyytyväinen kisaan! Aika-ajossa ruutuun 6, joka tarjosi hyvät asetelmat kisaan. Pari päivää aikaisemmin ajetun reenikisan perusteella tiesin, että takarenkaat tulee loppumaan, joten en pahemmin estellyt Puustisen ohitusta alkukierroksilla.

Ajelin rauhassa sijalla 7 kunnes Puustinen muutamaa kierrosta myöhemmin teki virheen ja sain paikkani takaisin. Totuuden nimissä, ei ollut asiaa kärkiviisikon vauhtiin, ja koska Kovanen takana ei tavoittanut, tyydyin ajelemaan rauhassa renkaita säästellen. N. 13min ennen loppua olin 4-5 sekunnin päässä 5. sijasta ja näin että Mikkola ja Iivonen edessä alkoivat vääntää. Tässä kohtaa laitoin kaasun pohjaan ajatuksena, että nyt on mahikset ajaa miehet kiinni. Näin tapahtuikin, mutta hitaasti.

Koska itsellä renkaissa oli vielä pitoja jäljellä ja selvästikään Iivosella ei enää, pääsin kuittaamaan 5. sijalle. Mikkola ei ollut kaukana ja ehkä kolme minuuttia ennen loppua pääsin ohi, kun Esan renkaat olivat oletettavasti aivan mämmiä.

Lopputuloksena 4. sija taktisesti erittäin onnistuneella ajolla. Toistetaan vielä tähän loppuun, että olen erittäin tyytyväinen onnistumisesta!