Back 2 Basics III

Kausi on päättynyt!

Kauden tiedot

Joka kuljettajatason Back2Basics on täällä taas!

Kolmannella B2B kaudella, mukana on jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain todella huikeaa.

Back2Basics kausi on jälleen kerran suunniteltu kaikille, jotka joko ovat aloittamassa online kisaamisiaan tai konkareille, jotka haluavat vaihtelevia kisoja.

Kauden mittaan autojen taso nousee ja kauden viimeisessä kisassa avataan myös autojen säädöt. Tätä ei kannata pelästyä, sillä yhdistys tulee tarjoamaan kilpailukykyiset säädöt sekä tukemaan säätöjen hakemisen kanssa. Autojen vauhdin kasvaessa kasvaa myös kilpailujen starttien pituudet. Kauden alussa startit kestää vajaa 20min ja lopussa ajetaan noin 50min startti. Kilpailusessiot päättyvät 20:30 mennessä.

Kuten aikaisemmillakin kausilla, kaudella 3 ajetaan ainoastaan yhtä rataa. Tällä tavoin uusien kuljettajien ei tarvitse sisäistää joka viikko uutta rataa.

Aivan kuin kaudella 2, suuntaamme jälleen Itävaltaan ja Red Bull Ringin radalle. Muutoksena on se, että tällä kaudella ajetaan radan molempia versioita (lyhyt ja pitkä). Kauden kaksi ensimmäistä kisaa ajetaan lyhyellä versiolla, loput 4 ajetaan pitkää versiota.

Kauden aikana kuljettajien alle laitetaan vetotavoiltaan erilaisia autoja, ensimmäistä kertaa mukana on myös etuvetoiset autot. Autoja ei kaudella saa säätää, paitsi viimeisessä kisassa. Kisat 5 ja 6 ajetaan samalla autolla, jolloin kuljettaja näkee miten auton säätäminen vaikuttaa auton käyttäytymiseen.

Nämä kisat ovat todella matalan kynnyksen kilpailuja, tarkoituksena on opetella kilpailuun ilmoittautumista, ratakäyttäytymistä ja autojen hallintaa. Sadetta ei ole kaudella luvassa.

Tervetuloa mukaan Finnish Auto Simracing Team Ry:n matkalle kohti Gran Turismo 7 ratoja.