FiSU S13: IMSA Goes Abroad

Kausi on päättynyt!

Kauden tiedot

Kausi lyhyesti

Autona legendaarisen maineen saavuttanut 700+ hevosvoiman nelivetohirmu Audi 90 Quattro GTO, millä kilpaillaan USA:n ulkopuolella lähinnä perinteisillä Euroopan radoilla.

Kaudelle ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu simracing.fi palvelussa ja se aukeaa 21.9.2022 klo 20:00 ja päättyy ennen ensimmäistä osakilpailua 14.10.2022 23:59. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista mikäli kilpailuun on jäänyt vapaita paikkoja. Kaudelle hyväksytään kaikki halukkaat, mutta kilpailuun mahtuu mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä ainoastaan radan varikkopaikkojen mukainen määrä kuljettajia vähennettynä mahdollisen striimitiimin viemillä paikoilla.

Karsinta kilpailuun

Jokaista seuraavaa osakilpailua varten kuljettajien maksimimäärä on sama kuin kilpailujen vapaiden varikkopaikkojen määrä. Osakilpailuiden 2-5 osallistumisoikeus perustuu ensisijaisesti kausimenestykseen. Ilmoittautuneiden joukosta kilpailuun pääsee aina ko. kilpailun maksimimäärä kuljettajia kauden kokonaispistetilanteen perusteella.

Kilpailuun ilmoittautuminen

Jokaiseen osakilpailuun ilmoittaudutaan erikseen simracing.fi palvelussa. Ilmoittautuminen alkaa kaksi viikkoa ennen kilpailua ja päättyy kilpailua edeltävänä perjantaina klo 23:59.

Modien käyttö

Sarjan auto: ARC - Auriel 90GTO. Maksullinen modi, hinta 3,99$ Mikäli modin hankinta on hankalaa esim. luottokortin puutteen takia, kysy vaihtoehtoja S13 kanavalta.

Kilpailuissa käytettävien ratojen latauslinkit tiedotetaan kunkin osakilpailun tiedoissa.
Joidenkin ratojen graafista asua on paranneltu CSP mahdollistamilla tavoilla, järjestäjät suosittelevat käyttämään viimeisintä julkaistua versiota tai hyvin toimivaksi todettua aiempaa versiota Content managerista ja Content Shader Patchistä. Content managerin tai shader patchin käyttö ei kuitenkaan ole pakollista.

Tiedotus ja yhteisö

Kauden aikana tärkeät tiedotteet sekä jälkipeli hoidetaan FiSU Discordissa s13-alkuisilla kanavilla. Säätövinkkejä ja yleistä keskustelua käydään Discordissa s13- tai assetto corsa kanavilla.

Osakilpailun aikataulu

18:00 Harjoitus -siirtyminen kilpailupalvelimelle (30 minuuttia)
18:37 Aika-ajo (15 minuuttia)
19:00 Kilpailu (45 minuuttia)
19:45 Kilpailu päättyy, kun ylitetään kilpailuajan päätyttyä maaliviiva. Striimi lähetyksen kilpailunjälkeiseen haastatteluun toivotaan ainakin podium kuljettajia, mutta muutkin ovat tervetulleita ajan salliessa.
Jälkipelit FiSUn discordissa.

Kilpailuolosuhteet

Asetus Arvo Täsmennys
Kellonaika 10-18 Vuorokauden aika vaihtelee per osakilpailu 
Radan pito mahdollisesti Kehittyvä Pito 97-100%
Sääolosuhteet

Pelin
raja-arvot
(15-30)

Säästä pyritään tekemään jollain tavalla realistinen, paikkakunta ja ajankohta huomioiden.
Tuuli Tuntematon Tuulen nopeus ja suunta ei ole ennalta tiedossa
Luistonesto Tehdasasetus  
ABS Tehdasasetus  
Vauriomallinnus 100%  
Polttoaineen kulutus 100-150%  Eri radoilla on käytössä eri moottorikartat
Rengassääntö 1 Autoon tarjolla vain yksi rengastyyppi
Renkaan kuluminen  100-200% Renkaat kuluvat joillain radoilla enemmän
Renkaanlämmittimet    Ei käytössä  
Lähtö Lähtöruudusta  
Ratarajojen valvonta   cut-plugin tai pelin omat rajat Tuomariston ohje toimitetaan ennen osakilpailua