FinRX Sim Racing 2020

Kaudelle ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kaudelle on sulkeutunut. Jälki-ilmoittautuminen
Kaudella käytettävä ohjelmisto: iRacing

Kauden tiedot

Sarja on valitettavasti täynnä! Jälki-ilmoittautuneihin otetaan yhteyttä, jos paikkoja vapautuu.

Osallistumismaksu 30 euroa. Tarkista säännöistä myös osallistumisrajoitukset ennen ilmoittautumista. Tarkempia tietoja sarjasta löytyy säännöistä ja kilpailukalenteri vasemmalla olevasta valikosta.

Sarjan esittely löytyy uutisesta: 

https://simracing.fi/uutiset/finrx-sim-racing-on-taalla-viisi-kilpailua-huikeat-palkinnot

Viralliset harjoituspäivät keskiviikko, perjantai ja sunnuntai. Harjoituksiin osallistuminen on äärimmäisen suositeltavaa, esim. lähtöjä on hankala harjoitella muuten. Harjoituspalvelimen salasana tiedotetaan sarjan WhatsApp-ryhmässä, johon löytyy liittymislinkki sarjan säännöistä.

Livelähetys kilpailupäivänä klo 19.50 alkaen osoitteessa: https://www.twitch.tv/simracingfi

Autot ja maalaukset

Kaudella käytettävät autot:

  • Ford Fiesta RS WRC
  • Subaru WRX STI
  • VW Beetle

Kilpailijat saavat käyttää virtuaalisessa autossaan, kypärässään ja ajopuvussaan omia maalauksiaan. Maalausten pitää olla hyvien tapojen sekä Suomen lakien mukaiset. Tupakkatuotteiden mainostaminen on kielletty. Maalauksissa saa käyttää ainoastaan logoja ja tuotemerkkejä, joihin on asianomistajien kirjallinen lupa tai muu asianmukainenkäyttöoikeus. iRacing-palvelun paint-osiossa käytössä olevien logojen ja tuotemerkkien käyttö on sallittua. Huomioitavaa on, että sarjan sponsoritarrat menevät joltain osin iRacing-palvelun valmiiden sponsorilogojen kanssa päällekkäin.

Kauden maalit toimitetaan vähintään 24h ennen kilpailun alkua osoitteessa: https://cloud.simracing.fi/s/S8F7gWHDp5cZ9M4

Muistathan nimetä maalisi car_CUSTOMERID.tga ja mahdollisen spec mapin car_spec_CUSTOMERID.mip, esimerkiksi: car_123452.tga ja car_spec_123452.mip. Kysy lisäapua tarvittaessa.

Kaudella käytettävät decalit löytyvät alla olevan linkin takaa png-muodossa auton maalaamisen avuksi. Laitamme lähetykseen kuitenkin decalit lähetettyjen maalien päälle itse, joten niitä ei tarvitse sisällyttää valmiiseen maaliin.

https://cloud.simracing.fi/s/iT6j3kabRpar33R

Seuraava kilpailu

30.11. klo 19:30 - @ Phoenix Rallycross