Kisaraportit Digital Racing eSM 2020 -karsinta -

Järjestä: Sijoitus Uusimmat

Antti Pihlaja (10. sija)

Tuskastuttavat treenit ensimmäiseen kisaan. Auto eikä rengas ole lainkaan minun makuuni, mutta sama se on kaikille. Jonkinlaista vauhdin tapaista alkoi löytyä aika-ajovedolle kisan aattona, mutta kisavauhtia puuttui enempi. Kai se vaatii enempi kierroksia alle. Aika-ajovedon voi aina pistää kasaan hammasta purren, mutta koko kisaa ei autoa voi samalla tavalla väkisin viedä.

Aika-ajossa aikalailla maksimi suoritus ja 8. sija. Olisi se voinut kympän tai kaksi kovempaakin mennä, mutta ainakin olin pelotonin kärjessä. Pari kymppää lisää, ja sijoitus olisikin ollut jo lähempänä kolmatta kymmentä.

Karsintalähdössä ei tapahtunut oikein mitään, jonossa kruisailtiin. Katila oli nopeampana puskurissa koko kisan, mutta ei tainnut olla kummemmin edes kiinnostusta hakea ohitusta. Finaalilähdössä onnistuin laittamaan renkaan nurtsille ensimmäisellä kierroksella ja päädyin Luka Nurmen vetämään jonoon. Ohi ei päässyt, mutta sen verran hiljaa mentiin että peilejä sai katsella enempi kuin eteen. Muutama kilpakumppani koitti tulla kuskin ovesta sisään, mutta sain pidettyä auton omassa hallinnassani. Lopussa Nurmi teki virheen ja pääsin kuittaamaan edelle.

Antti Levoska

Note to self: APQ

Joonas Vastamäki (31. sija)

Karsintakilpailusta oma sijoitus pitäen helposti finaaliin. Takaa ei juuri tullut painetta ja eteenpäin ei ehtinyt.

Tuomas Tähtelä (1. sija)

Oispa servua.

Aleksi Elomaa (32. sija)

En voittanut vielä.

Mika Kuoppala

Debyyttikilpailu:

Elämäni ensimmäinen virtuaalikilpailu.

WarmUpissa 1:36:012 yli sekunnin kärkeen. Aika-ajoissa meni todella mönkää, pari pyörähdystä ja renkaat ei tuntunut lämpeevän enää kunnolla. Ja ajaksi vain 1:39 luokkaan jolla saatiin sija 121/152 eli päin peetä.

No, pettynein fiiliksin kisaan ruudusta 21/25. T1 vähän osumaa ja kisa meni suurinpiirtein heti siihen. Kertaakaa ei tainut alle 1:37 mennä eli jotain oli pahasti pielessä.

No tästä päivästä ei jäänyt muuta mieleen kuin, että kova taso kyllä on jos meinaa huippujen kanssa samalle kierrokselle. Eli ei muuta kuin lisää treenii.