Katsaus syksyn sarjoihin

8.11.2018 klo 15.28 - Simumakasiini

Talvi tekee jo tuloaan ja on tullut aika katsastaa mitä simulaattoriharrastajan syyskauteen kuuluu. Mainittakoon myös, että FiSRAn some-kanavat kannattaa ottaa viimeistään nyt seurantaan, sillä tiedotamme pian lähitulevaisuuden isoimmasta kansallisesta sim racing -tapahtumasta!

 

Richard Burns Rallylla ajettava, erittäin hyvin kuljettajia mukaan kerännyt Kaikkien Aikojen RalliSarja on loppuhuipennusta vaille valmis. Vuoden aikana on ajettu 11 osakilpailua, ja mestaruustaisto sekä taistelu voittajalle luvatusta ajokoulutuksesta käydään kauden päättävässä Kaikkien Aikojen RalliSpektaakkelissa Riku Martikaisen ja Miikka Turusen kesken 15.11 - 28.11. 

 

Kars Rallycross Series KRX lähestyy myös loppua. Kautta on jäljellä kahden osakilpailun verran ja pistetilanne on äärimmäisen mielenkiintoinen, sillä kauden viidessä osakilpailussa on jokaisessa nähty eri kuljettaja voittajana ja mestaruudesta taistelee edelleen useita kuljettajia. 


GTFR Porsche Supercup on ajettu päätökseen ja GT Finland Racers jatkaa Playstation 4:llä Gran Turismo Sport kauden merkeissä ja 3.11. Alkaneen Project Cars 2 -kauden parissa.

F.A.S.T - Meet your Maker -sarjan voittoon ajoi Janne Rintala ja mestaruustaistelu ratkesi 10 pisteen erolla seuraavaan. Huomattavaa on, että kahdeksassa osakilpailussa nähtiin peräti 5 eri voittajaa.

F.A.S.T jatkaa syksyn parissa Time Attack Challenge -kilpailujen muodossa.

 

Finnish Simracing Unitedin Formula-sarjaa ajetaan Assetto Corsalla ja kausi jatkuu aina joulukuuhun asti. Matias Vitikainen on pistetilastossa kärjessä 36 pisteen turvin, mutta Jukka Eskelisellä on vielä mahdollisuus haastaa mestaruudesta.