FiSRA:n syyskokouksessa laadittiin suuntaviivat vuodelle 2020

25.11.2019 klo 18.00 - Tommi Hahka

Finnish Sim Racing Association ry:n syyskokous pidettiin Helsingissä sunnuntaina 24. marraskuuta. Viime maaliskuussa pidetyssä kevätkokouksessa päätettiin siirtyä kahden vuosittaisen kokouksen malliin, ja tämä syyskokous oli ensimmäinen kyseisellä mallilla. Kokouksessa esiteltiin toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valittiin yhdistyksen hallitus kalenterivuodelle 2020.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa kolmatta vuotta Eero Forsblom. Muut hallituksen varsinaiset jäsenet ovat Tapani Linnaluoto, Olli Pahkala, Tommi Hahka, Joni Heikkinen, Markus Viitanen, Mikko Nurmi ja Riku Alatalo. Varajäseniä ei tällä kertaa hallitukseen valittu. Viitanen, Nurmi ja Alatalo ovat hallituksessa mukana uusina jäseninä. FiSRA toivottaa heidät lämpimästi tervetulleiksi!

Vuoden 2020 aikana yhdistyksen päätavoitteena on jatkaa työtä sim racingin aseman edistämiseksi järjestämällä kilpailutoimintaa, osallistumalla resurssien puitteissa erilaisiin tapahtumiin, kasvattamalla lajin näkyvyyttä sekä tekemällä yhteistyötä muiden kansallisten ja kansainvälisten toimijoiden kanssa. FiSRA jatkaa AKK-Motorsport ry:n sekä SEUL ry:n jäsenenä.

Kilpailutoiminnan lippulaiva on jälleen kevään ja kesän aikana iRacing-simulaattorilla ajettava Sim Racing eSM -sarja, jossa kruunataan virtuaalisen autourheilun Suomen mestari. Uutuutena on jo käynnistyneen Digital Rallicross SM -sarjan finaalitapahtuma, joka ajetaan tammi-helmikuun vaihteessa Joensuussa SM-viikkojen yhteydessä. Tammikuun puolessavälissä puolestaan ajetaan perinteikäs Rengas Turku 24h Salossa. Lisäksi FiSRA:n kanssa yhteistyössä toimivat FiSU, GTFR, F.A.S.T ja Trellet.net järjestävät vuoden aikana omia online-sarjojaan eri alustoilla.

Yhdistyksen jäsenmaksu päätettiin nostaa ensi vuodelle 20 euroon. Nykyään on myös mahdollista liittyä yhdistyksen kannatusjäseneksi tai yhteisöjäseneksi. Yhteisöjäsenyyden hinta on 20 euroa ja kannatusjäsenyyden 250 euroa.