F.A.S.T.:n uudet kesäsarjat jatkuvat pitkälle heinäkuuhun

12.6.2020 klo 11.00 - Markus Viitanen

Finnish Auto Simracing Team (F.A.S.T.) on vasta ehtinyt päättämään viimeisimmän kautensa ja samantien on uusien aika.

Perjantain alkuilloissa kisataan japanilaisten Super Formuloiden parissa, kun taas sunnuntain alkuillat on pyhitetty vakiokatuautojen kilpailuille.

Molemmat sarjat ajetaan PlayStationin Gran Turismo Sport simulaattorilla. Osallistua voi omien aikataulujensa mukaisesti, sillä molempiin sarjoihin pääsee mukaan vaikkapa vain yksittäiseen kilpailuun kerrallaan.

Super Formulat ovat japanilaisia GP2-luokan autoja vastaavia keskimoottorisia kilpa-autoja. Suurella downforcella varustetut formulat painavat 660 kg ja tehoa niissä on 600 hv.

Sarja kattaa neljä osakilpailua. Jokainen kisa sisältää 15 minuutin aika-ajon sekä noin 45 minuutin kilpailun. Sarjan neljä osakilpailua tullaan striimaamaan suomeksi selostettuna simracingfi:n Twitch-kanavalle (www.twitch.tv/simracingfi).

12.06. klo 19:00: Fuji International Speedway (33 kierrosta)

26.06. klo 19:00: Red Bull Ring (37 kierrosta)

03.07. klo 19:00: Circuit de Spa-Francorchamps (23 kierrosta)

10.07. klo 19:00: Suzuka Circuit (27 kierrosta)

Sarjan lisätiedot sekä ilmoittautuminen https://simracing.fi/kaudet/89 kautta.

Sunnuntain ”Pörinät -The Serie” sarjassa ajetaan F.A.S.T.:n keveistä ”Perjantai Pörinöistä” tuttuja erilaisia ajotapahtumia. Pörinät ovat olleet yksi F.A.S.T.:n pisimpään jatkuneista tapahtumista ja se onkin kerännyt vakiokuskeikseen myös hyvin useita kansainvälisestikin mainetta niittäneitä GTS kuljettajia.

Sarjan tapahtumissa on mukana niin yhdellä automallilla ajettavaa kilpailua (one-make), endurancea, sprint turnausta kuin arpa-autoakin. Tätäkään sarjaa ei kannata missata. Ilmoittautumiset ja lisätiedot tuttuun tapaan simracing.fi kautta.

https://simracing.fi/kaudet/90

14.06. klo 18:00: Brands Hatch GP (14 kierrosta / Toyota GT86 one-make)

28.06. klo 18:00: Autopolis International Racing Circuit (3 kierrosta / sprinttiturnaus)

05.07. klo 18:00: Autódromo de Interlagos (11 kierrosta / Arpa-autot)

12.07. klo 18:00: Kyoto Driving Park - Yamagiva (45 minuuttia / Endurance)

Sarjan kaikki neljä kisatapahtumaa tullaan striimaamaan suomeksi selostettuna F.A.S.T.:n Youtube-kanavalle (www.youtube.com/FinnishAutoSimracingTeam).

 

Finnish Auto Simracing Team (F.A.S.T.). on perustettu vuonna 2015. Yhteisön ajoalustana on alusta saakka ollut PlayStation 4 ja Gran Turismo Sport (GTS) simulaattori. Ajamaan pääsee melko helposti vain omistamalla PlayStation konsolin sekä Gran Turismo Sport -pelin.

Taitojen kasvaessa kuljettajat voivat edetä jopa kansainväliselle tasolle saakka. Järjestämme jatkuvasti kotimaisia sarjoja ja tapahtumia, joukkuekilpailuita sekä maaotteluita eri maiden huipputiimejä vastaan. Kaikki F.A.S.T.:n viralliset kisatapahtumat striimataan suorina ja suomeksi selostettuna. (www.youtube.com/FinnishAutoSimracingTeam / www.twitch.tv/simracingfi)

F.A.S.T. on tehnyt yhteistyötä maamme kattojärjestön FiSRA:n (Finnish Sim Racing Association ry / www.simracing.fi) kanssa jo useamman vuoden ajan. FiSRA toimii nykyään AKK:n kanssa ja järjestää yksinoikeudella Suomessa ajettavat viralliset elektroniset SM-sarjat niin rata-autoilussa kuin rallicrossissakin. 

Lisätietoja F.A.S.T.:n tapahtumista löydät alla olevien linkkien kautta. Nähdään radalla!

www.facebook.com/FinnishAutoSimracingTeam

www.youtube.com/FinnishAutoSimracingTeam

https://finnishautosimracingteam.wordpress.com

Twitter: @Fast_Simracing

Discord: FinnishAutoSimracingTeam