Kisaraportit FiSU S9 ACC Backpain GT-series II: Gluteus Maximus -

Järjestä: Sijoitus Uusimmat

Kimmo Leppänen (7. sija)

Vauhti vähän hukassa märällä, mutta kuitenkin suht ok onnistuminen aika-ajoon ja sitten startin mayhemista pääsi luovimaan tuurilla läpi. Rauhassa sai ajella, edellä menevien kyytiin ei ollut asiaa, eikä takaakaan ehtinyt tullut suurempaa uhkaa Takamäen alkaessa päästä lähelle vasta ihan lopussa. P7 molemmista kauden kisoista tähän mennessä, täytynee olla tyytyväinen

Petteri Koski (5. sija)

Ai että, kyllä maistuu top vitonen. Taisin omalla ekalla FiSU-kaudellani (S4, Audi TT) olla päätöskisassa kolmas, tämä kisa lienee toiseksi paras tulos FiSU-kisoissa.

Ensinnäkin: ACC maistuu hyvältä ja tuntuu sopivan lapaseen. Nautiskelen alustasta ja kyllähän se on hienoa, kun sataa vettä! Hyvä tulos näiden kombona. Mutta totuuden nimissä - ihan kiva jos on kuivaa Misanossa.

Aika-ajo ei mennyt ihan nappiin, mutta olin vain ihan vähän pettynyt 9. lähtöruutuun - itseasiassa hyvähän se oli, vaikka reeniä oli alla ja Bentley tuntui tosi hyvältä edellisenä iltana ajetuissa testeissä. Vapaan harjoituksen sijoitus sai ehkä hetkellisen hyvänolontunteen sekoittamaan realiteetin.

Kisä lähti nätisti liikkeelle ja kun Zengin lipsautti Mersunsa L1/T3:ssa sain pujoteltua itseni viidenneksi. Tuijottelin pari ensimmäistä kierrosta takana ajavia kuskeja sijoituslistalla ja tulin nopeaan tulokseen, että ei tässä ehkä mitään hätää. Suoknuuti taisi olla ekassa FiSU-kisassaan, joten en miehen vauhtia tiennyt. Päösin kuitenkin kasvattamaan kaulaa, enkä samalla pystynyt oikeasti haastamaan edessä ajavaa Ahoa ja Hottista, joten siinä sitten ajeltiin vitossijalla T3:sta maaliin saakka.

Yksinajelu ei vähennä omaa tyytyväisyyttä. Vahva kisa ja erinomainen tulos, eikä virheitäkään tullut. Kierroksella ohitettavat hoitivat roolinsa hienosti ja soutukelit pitivät huolta, ettei pystynyt ajattelemaan mitään muuta kuin radalla pysymistä. Ai että! Mietin ennen kisaa, että olisiko 8. sija mahdollinen ja sen asetin itselleni tavoitteeksi - paremmin meni!