Kisaraportit Season 3 - Kilpailu 6/6 @ Suzuka Circuit

Järjestä: Sijoitus Uusimmat

Kimmo Leppänen (7. sija)

Huono aika-ajo, varaslähtö ja vielä kolari ensimmäisellä kierroksella. Siitä eteenpäin ihan hauska ja tapahtumarikas kilpailu, monen kuskin kanssa oli hyvät väännöt.

Oskari Selinheimo (16. sija)

Ekat aika ajot menivät uran ensimmäisiksi ihan hyvin sellainen kämmi kävi että unohdin laittaa setupin päälle.Kisan lähdössä pääsin 10:nenneksi mutta tipuin koko ajan.Venytin stoppia ja otin softit lopussa spinnasin ja menetin yhden sioituksen.Toisen menetin sen takia että polkimet lähti karkuun olin 16/19 todella hyvä depyytti ja kokoajan oli hyvää vääntöä

Marko Tolvanen (17. sija)

Ennen kisaa olevassa harjoituksessa ajoin oman ennätykseni 2:03:172 Suzukan radalla, jolla paransin aikaisempaa omaa ennätystäni 0.775s. "Ennätyskierros" oli kyllä ollut jo ilmassa, sillä muutamassa mutkassa onnistuessaan oli kymmenyksiä tarjolla. Loppuharjoituksen käytinkin sitten tyytyväisenä viimeisiin siipi säätöihin medium renkailla.

Aika-ajoissa ensimmäisellä yrityksellä ajoin 2:04 ajan johon olin jo tyytyväinen, mutta kun aikaa oli, niin kokeilin vielä muuttaa hieman säätöjä ja toisella yrittämällä ajoin 2:03:718. Tämä aika riitti 17. sijaan gridille.

Kisa meni omalta osaltani varsin tasaisesti ja kisataktiikkana oli 7/5 siivillä medikoilla yhden pysähdyksen taktiikka. Kisan alussa sain pahimmat kolarit väisteltyä ja sitten yritin lähinnä ajaa tasaisia kierroksia. Medikat kestivät ihan ok kummankin stintin läpi. Parhaillaan taisin olla 14. sijalla, mutta parin oman virheen takia maalissa olin sijalla 17. eli samalla sijalla kuin aika-ajossa.

Ensimmäinen Fisu kausi itselle. Oikein mukavaa oli ja Suuri kiitos järjestäjille!!