Kisaraportit Kaikkien Aikojen RalliSarja - Arctic Finland Rally @ Arctic Finland Rally

Järjestä: Sijoitus Uusimmat

Mika Pynttäri

Omalta kohdalta oli ensimmäinen online -ralli RBR:ssa, joten siihen nähden P13 oli todella hyvä tulos. Toki muiden paalaukset ja tekniset murheet toi muutaman lahjasijan, mutta sehän sopii hyvin rallin luonteeseen.
Jatkossa voisi yrittää säätää autoa enemmän itselle sopivaksi, sekä treenata hieman. Jos vaikka saisi rentoutta/varmuutta ajamiseen ja sitä kautta sijoitusta ylemmäs.

Loppukauden tavoitteina päästä edes muutaman kerran pisteille ja jättää tilaisuuden tullen kovempia kuskeja listalla taakse.

Iso kiitos järjestäjille ja erityisesti Palvailalle huikeasta striimistä. Oli todella hauskaa ajaa ja seurata kisaa.

Santtu Sutinen

Vuoden RBR tauon jälkeen mukava osallistua näinkin suuren osallistujamäärän saavuttaneeseen rallisarjaan!
Vähän takkiauki lähdin työntämään ilman reeniä ja sijotus 11. siihen nähden ehkä jopa ihan hyvä, muutama pätkä oli ihan tuntemattomia ja jarrulla seisottiin.
Seuraavaan kisaan enemmän vauhtia ja pisteille olis tavote päästä!

Isot kiitokset järjestäjille hyvästä sarjan avauksesta!
KARS+ AllLive oli kyllä hienoa katseltavaa. Kiitokset myös siitä!

Atte Sipilä

Ensimmäistä kertaa mukana FISRAn järkkäämässä sarjassa ja mukavaa oli, vaikkakin tekniikkahuolet (blue screen of death) pilasivat minkäänlaisen sijoituksen ajamisen jo ensimmäisen huollon kohdalla.
Mukava nähdä, että RBR on edelleen hyvissä elämänvoimissaan ja yhteisö erittäin asiallinen. Kiitokset järjestäjille, seuraavaa rallia odotellessa! Jos vaikka pääsisi maaliin saakka... :)

Joona Karimaa

Ensinnäkin, hienoa saada kunnon rikuralli-sarja pyörimään. Striimi oli huikea menestys jo nyt eikä varmasti jättänyt ketään kylmäksi!

Itellä meni ekat pätkät keskittymistä etsiessä, siinä kerkes ottaa jo liikaa takkiin mutta taisteltiin loppuun asti nelossijalle. Power stagella mukavasti myös kakkoseksi niin sai hieman paikkailtua pistesaldoa.

Onni Keronen

Alkuun täytyy sanoa kiitokset rallin järjestäneille, yleisöä oli hienosti reitillä ja tulospalvelu pelasi moitteettomasti!
Omassa ajossa ei hirveästi ollut parantamisen varaa, mitä nyt viimeisellä töhöilin hieman nurmella, sinne paloi semmonen 10 sekuntia, mutta muuten tuli aika hyvin.
Mitään mahdollisuuksia ei tän korkeemmalle olis ollut, onnittelut kärkikaksikolle, huikeaa vauhtia.
Tästä on hyvä lähteä rakentamaan kautta eteenpäin.

Joni Heikkinen

Alkuun täytyy sanoa että hienoa nähdä näin paljon kuskeja RBR sarjassa, vanha ja yhä maailman paras rallisimu elää yhä! Isot kiitokset kaikille osallistujille.

Oma ralli meni aikalailla tunnustellessa, treenata ei ehtinyt ja kaikenlaista sai säädellä kesken rallin ja huonon ajamisen päätteeksi sain auton palamaan ek7:lla ja homma oli siinä. Mutta samaan aikaan pyörinyt livelähetys oli niin hieno että eipä edes harmittanut :)

Onnittelut Turuselle voitosta, Puhakalle ja Keroselle palkintopalli paikoista!