Kaikkien Aikojen RalliSarja 2.0

Kausi on päättynyt!

Kauden tiedot

PISTETILANNE

 

 

Kaikkien Aikojen RalliSarja 2.0

Kaikkien Aikojen RalliSarjan toinen kausi ajetaan alkuvuodesta 2019, luonnollisesti Kaikkien Aikojen RalliSimulaattorilla Richard Burns Rallylla. Sarjan kilpailut ajetaan Czech Pluginilla, pluginin asennusohje löytyy vauhtimurojen sivuilta

 

LUOKAT

Kaudella 2.0 kilpaillaan kolmessa eri luokassa:

 

KILPAILUT

Sarjan kilpailut kestävät viikon, torstaista keskiviikkoon, ja jokainen voi ajaa oman kilpailunsa viikon aikana milloin haluaa. Kilpailujen pituus on 70-110 kilometriä ja tiekirjat julkaistaan aina kilpailun alkua edeltävänä maanantaina.

 

PISTEET

Henkilökohtaisen sarjan pisteet jaetaan jokaisessa luokassa tuttuun FIA-tyyliin kymmenelle parhaalle 25-18-15-12-10-8-6-4-2-1 sekä Power Stagelta viidelle nopeimmalle 5-4-3-2-1

 

Kaudella 2.0 kilpaillaan myös tiimipisteistä. Tiimit ilmoittautuvat sarjaan tämän lomakkeen avulla.

Tiimien maksimi kuskimäärä on 4 kuljettajaa. Jokaisesta kilpailuluokasta kerätään pisteitä tiimipisteisiin. Jos tiimillä on 2 kuljettajaa samassa luokassa, ainoastaan luokassaan rallissa paremmin menestyneen pisteet otetaan huomioon tiimipisteissä. Power Stage pisteitä ei lasketa mukaan tiimipisteisiin.

Kuljettajat eivät voi vaihtaa tiimiä kesken kauden. Uusia kuljettajia voidaan lisätä tiimeihin, jos maksimi kuljettajamäärää ei ole saavutettu, mutta kuljettajan yksityisenä kuskina keräämät pisteet eivät siirry tiimipisteisiin. Kesken kauden voidaan perustaa myös kokonaan uusia tiimejä.

Kuljettajien kilpailuluokkaa ei tarvi ilmoittaa tiimiä ilmoittaessa. Kuljettajat valitsevat oman autonsa erikseen jokaiseen ralliin ilmoittautuessa, ja keräävät siis myös tiimipisteitä aina kyseisessä luokassa. Jos tiimissä ajava kuljettaja ilmoittautuu ralliin jälki-ilmoittautuneena rallin alkamisen jälkeen, hänen täytyy ajaa samassa luokassa jossa on ajanut ensimmäisen kilpailunsa.

 

LISÄÄ TIETOA

Lisää tietoa sekä sarjan ympärillä käytävä keskustelu löytyy FiSRAn discordista sarjan kanavalta.