Aluemestaruus 2022

Kausi on päättynyt!

Kauden tiedot

ALUEMESTARUUS 2022

RADAT

27.9 Botniaring

11.10 Alastaro

25.10 Mantorp

8.11 Ahvenisto

22.11 Kemora

 -25 min harkka, 15 min aika-ajo, 2 x 25 min kisalähdöt

 

AUTO Legends Ford Coupe

-avoimet säädöt

AUTON LATAUSLINKKI https://www.racedepartment.com/downloads/legends-cars-mod.30281/

 

Pito

Kilpailuissa tullaan käyttämään kehittyvää pitoa alkupidon ollessa 97-99%.

 

Sääolosuhteet

Säätiedotus julkaistaan kilpailupäivänä (lämpötila ja tuuli).

 

 

OSALLISTUMISOIKEUS JA KILPAILIJAMÄÄRÄ

Sarja on tarkoitettu Pohjanmaan alueen (AKK:n alue 2) kuljettajille. Voidakseen osallistua sarjaan, tulee kuljettajan olla jäsenenä jossain AKK:n alue 2:n seurassa. Kuljettajalla tulee olla joko AKK:n digitaalisen autourheilun lisenssi (maksaa 5 euroa) tai jokin muu AKK:n kilpailijalisenssi.

Kilpailuihin mahtuu ajamaan 23 kuljettajaa (poislukien ensimmäinen kilpailu, johon mahtuu ajamaan 21 kuljettajaa). Mikäli kilpailuun ilmoittautuu alle 15 kuljetajaa, voidaan mukaan ottaa sarjan ulkopuolisia kuljettajia. Mikäli kilpailuun ilmoittautuu kuljettajia 15 tai enemmän, ei kilpailuun oteta sarjan ulkopuolisia kuljettajia.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen sarjaan ja kilpailuihin tapahtuu simracing.fi-sivuston kautta. Kilpailun jälki-ilmoittautumismaksu on 5 euroa.

Sarjailmoittautuminen on tarkoitettu ainoastaan AM-pisteistä ajaville kuljettajille.

Mahdolliset sarjan ulkopuoliset kuljettajat ilmoittautuvat kilpailukohtaisesti Discordin kautta erillisen ohjeen mukaisesti.

 

SARJAAN HYVÄKSYNTÄ JA KILPAILEMINEN

AKK alue 2 Pohjanmaa hallinnoi sarjaa ja hyväksyy kilpailuihin osallistuvat kuljettajat.

Kuljettajan tulee lähettää kuvakaappaus KITI-otteestaan, jossa näkyy nimen lisäksi voimassa oleva seuran jäsenyys sekä lisenssi. Kuvakaappaus tulee lähettää Discordin kautta nimimerkille mikany#2097 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

 

TUTKINTAPYYNNÖT JA RANGAISUKSET

Kilpailun päättymisen jälkeen julkaistaan sarjaa koskevalla Discord-tiedotuskanavalla linkki tutkintapyyntölomakkeeseen. Aikaa tutkintapyynnön tekemiseen on kilpailua seuraavaan päivään klo 17.00 saakka. Tuomaristo käsittelee tutkintapyynnöt ja julkaisee päätökset Discord-tiedotuskanavalla. Kilpailija voi tehdä vastalauseen saamastaan rangaistuksesta 24 tunnin kuluessa rangaistusten julkistamisesta.

 Kilpailun tuomaristossa toimivat Mika Nykänen, Ismo Keisala, Jukka-Pekka Huhtala, Atte Nykänen ja Petri Korpela. Myös tuomariston jäsenet voivat osallistua kilpailuun. Mikäli tuomariston jäsen on tutkintapyynnön tekijänä tai tutkintapyyntö on kohdistunut häneen, ko. tuomariston jäsen ei osallistu häntä koskevan tutkintapyynnön käsittelyyn millään tavalla.

Tutkintapyyntöjen käsittelyssä tulee olla paikalla vähintään kolme tuomariston jäsentä.

Vastalausemaksun suuruus on 20 euroa, joka palautetaan, mikäli vastalause menee läpi tai AKK määrää maksun palautettavaksi. Vastalauseet toimitetaan perusteluineen sähköpostiosoitteeseen [email protected].