Gran Turismo 7 Suomen Mestaruus 2022

Kausi on päättynyt!

Kauden tiedot

Suomi on tunnetusti maailman nopein kansa oli kyse virtuaalisesta kilvanajosta tai bensan tuoksuisesta moottoriurheilusta.

Finnish Auto Simracing Team ry (F.A.S.T.) on tehnyt vuosia kovaa työtä sen eteen, että myös konsolikilpa-ajajat pääsisivät kamppailemaan kirkkaimmasta kansallisesta tittelistä, Suomen Mestaruudesta.

Nyt tämä pitkäjänteinen työ kantaa hedelmää ja haluamme esitellä teille Suomen ensimmäisen virallisen Gran turismo 7 eSM-sarjan.

Luvassa on tiukkaa kilvanajoa sekunnin tuhannesosien eroilla kun maamme kovimmat Gran Turismo kuljettajat haastavat toisensa. Sarja tulee vaatimaan keskittymistä sekä taipumista äärimmäisiin suorituksiin niin kilparadoilla kuin mahdollisesti sen ulkopuolellakin.

Karsintasarja koostuu neljästä karsintaviikosta sekä niiden lopussa ajettavista viikkofinaaleista.

Jokainen karsintaviikko eroaa toisistaan merkittävästi. Karsintasarjan jokainen osakilpailu ajetaan eri luokan autoilla, jotka lisäksi eroavat toisistaan myös vetotavan perusteella.

Tällä tavalla kuljettajan ei välttämättä tarvitse hallita kaikkia kilpaluokkia päästäkseen finaaliin.

Karsintaviikkojen aikana ajetaan karsinta-aika-ajot joiden perusteella nopeimmat kuljettajat pääsevät taistelemaan pääsystä suoraan sarjan finaaliin sekä sarjapisteistä.

Sarjaan voi osallistua kaikki Suomen kansalaiset. Osallistumisoikeus sarjaan edellyttää, että kuljettaja hankkii SEUL ry:n virallisen kilpailulisenssin ja maksaa osanottomaksun (5 €) sarjan järjestävälle taholle. Ohjeet näiden hankinnasta on esitetty voimassa olevien sääntöjen liitteessä 2.

 

Sarjan pääfinaali tullaan ajamaan livetapahtumana Loppiaisena 2023 järjestettävässä Tubecon Games tapahtumassa Tampere-talossa!

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

https://simracing.fi/kaudet/131

 

NÄHDÄÄN RADALLA!

 

Finnish Auto Simracing Team ry  | https://fast-simracing.com

Suomen Elektronisen Urheilun Liitto - SEUL ry | https://seul.fi

Finnish Sim Racing Association ry - FiSRA | https://simracing.fi