Kisaraportit Sim racing eSM 2017 -karsinta -

Järjestä: Sijoitus Uusimmat

Juuso Hietala (6. sija)

Kisaan kuutossijalta ja Erikssonin ja Hahkan osuttua yhteen oltiinki mukavasti neljäntenä. Sitten pompattiinkin skylinen kanttarista ja tiesin ettei tämä luisuttelureissu pääty hyvin. Onneksi pyörähdin dipperin ulkoreunaan ja kolareilta vältyttiin. Koko letka tuli tosin ohi mutta pääsin jatkamaan matkaa ehjällä autolla sijalta 25.

Pyörähdys poisti turha jännittämisen ja sain ajettua nopeita ja tasaisia kierroksia. Se yhdistettynä muiden ulosajoihin riittti sitten kiipeämään takaisin sijalle 6. ja karsintojen kokonaispisteissä sijalle 5.

Kristian Lindroth (11. sija)

Aivan mahtava huipennus karsintasarjalle!

Iso kiitos kaikille kilpakumppaneille. Loistavaa ajoetikettiä kaikilta kenen kanssa pääsi kauden aikana taistelemaan. Tätä lisää taas ensi vuonna. Tällä kertaa ei ihan kokonaispanos riittänyt finaaliin, mutta ensi kerralla virheet pois, ja loppuun asti.

Paras simukisa ikinä! Kiitos.

Ja erityiskumarrus tietysti järjestäjille ja striimitiimille. Top Quality! 5/5

Antti Pihlaja (13. sija)

Road Atlantan jälkeen päätin että karsinnat oli tässä. Vetkuttelin osallistumisen perumista ja päätin junassa Tampereelle, että yritänpä sittenkin finaaleihin ja tällä kertaa paikalle jos kutsu tulee. Taksilla kotiin, että ehti aika-ajojen alkuun..

Aika-ajoissa ekat treenikierrokset, vähän oli vielä kisan alussa jarrujen kanssa hankalaa. Kisassa ensimmäistä kertaa tyhjällä radalla jarrutuntumaa hakiessa spinnasin vielä uudestaan. 10 kierroksen opettelun jälkeen sain kiinni jonkinlaisesta ajorytmistä. Ajosuoritus sitten lopulta riitti 13. ja 19. sijaan pisteissä.

Päivän tavoite tuli täytettyä, Assemblyille sitten vähän eri tavoitteet kuin top20.