Vuosikokouksessa veisteltiin virtuaalista tulevaisuutta

24.3.2019 klo 19.48 - Ossian Puhakka

On taas se aika vuodesta. Yöpakkaset laantuvat, päivät pitenevät, katupöly täyttää keuhkot ja onpa joku sanonut nähneensä auringonkin pilkahtavan pilvien välistä. Kansallisromanttisuutta tihkuvan mielikuvan lisäksi alkava kevät tarkoittaa myös pienehköä, mutta sitäkin tärkeämpää palaveria.

Finnish Sim Racing Association ry:n vuosikokouksessa tehtiin paitsi linjauksia tulevaisuuteen, myös tärkeitä päätöksiä sekä sääntömuutoksia. Hyväksyttiinpä mukaan myös kaksi uutta hallituksen jäsentä - tervetuloa!

Kahden ja puolen tunnin mittaisessa tapaamisessa pakollisten asioiden lisäksi tehtiin päätös hakea AKK-Motorsport ry:n jäsenyyttä ja keskusteltiin alustavasti vuoden 2019 suunnitelmista, aiheina mm. eSM-finaalit sekä yhteistyökuviot. 

Todettiin, että AKK:n jäsenyys on askel eteenpäin kansalliselle virtuaalisen moottoriurheilun harrastus- ja kilpailutoiminnalle. Virtuaalisen kilpa-autoilun ja simulaattoriharjoittelun merkitys moottoriurheilulle kasvaa päivä päivältä. Yhteistyöstä on merkittävää hyötyä tulevaisuudessa, kun saadaan lajien kentät lähemmäksi toisiaan.

Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Eero Forsblom. Myös hallituksen varsinaiset jäsenet jatkavat tehtävissään. Varajäseniksi hyväksyttiin uusina tulokkaina Antti Terho sekä Jaakko Palvaila.