Vuoden 2016 kuljettajapalkinnot julki

5.2.2017 klo 13.56 - Martti Pietilä

Vuoden 2016 eSM- ja SM-sarjojen kuljettajapalkinnot on nyt jaettu. iRacing krediiteistä ja tuotepalkinnoista koostuva potti annettiin seuraaville kuljettajille:

 

eSM Rata Vuoden kehittyjä - Kim Eriksson 

Kimin sijoitukset sarjassa olivat selkeästi nousujohteisia, eron kärkeen pienentyessävkilpailu kilpailulta. Myös sarjan ulkopuolella ajetuissa kilpailuissa tulostaso on vuoden mittaan selkeästi parantunut.

 

eSM Rata Fair Drive - Joni Hagner

Joni paransi otteitaan vuodentakaiseen merkittävästi. Agressiivista mutta puhdasta kilvanajoa läpi koko kauden, taisteli joka sijoituksesta viime metreille. Tiukoissakin tilanteissa kilpakumppaneille kuitenkin aina jäi tilaa juuri sen verran kuin vaadittiinkin.

 

eSM Rata Vuoden tsemppaaja - Joni Heikkinen

Radalla ajettujen hienojen suoritusten lisäksi Joni on vuoden aikana näyttänyt hienosti mallia kuinka viedä yhdistystä eteenpäin järjestämällä kuukausirallit jäsenistölle. Yhdistyksen päätarkoitus on viedä simulaattoriautoilua yhdessä eteenpäin, ja juuri sitä työtä Joni on oma-aloitteisesti ryhtynyt toteuttamaan.

 

SM Ovaali Vuoden kehittyjä - Sebastian Lindqvist

Sebastianin kehitys autojen säätöjen kanssa työskentelyssä kehittyi selkeästi.

 

SM Ovaali Vuoden tsemppaaja - Marko Penttinen

Marko kirjoitti hienosti kisaraportin suurimmasta osasta kilpailuistaan. Reilu ja hyvä asenne kilpailuita sekä kilpakumppaneita kohtaan oli myös esimerkillistä kauden mittaan.

 

SM Ovaali Fair Drive - Jukka Savolainen

Kovaa mutta siistiä kilvanajoa läpi koko kauden. Rauhallinen kilpailija joka ei pienestä hetkahtanut vaikka kilvanajo muuttuisi kuinka kovaksi.

 

Onnea palkinnon saajille!