Vauhdin Festivaali 6h palkintogaala lauantaina 26.9. Tampereella!

23.9.2020 klo 15.00 - Ossian Puhakka

 

Keväällä ajettu Vauhdin Festivaali 6h oli hieno kilpailu. Lukuisia huipputalleja, Imolan haastava rata, sekä tietysti ensiluokkaista ajamista. Kun tähän ympätään vielä suora televisiolähetys, olivat raaka-aineet valmiina varsin maittavaan kattaukseen. Ja jos se nyt jäi välistä, niin ollos huoleti - eiköhän kansallisia kestävyyskilpailuita saada tulevaisuudessa lisääkin.

No, joka tapauksessa itse asiaan. Itse kilpailu ajettiin siis jo puolisen vuotta takaperin, mutta nyt on tullut aika juhlia voittajia! Palkintopottihan tuossa kapinassa oli melko huikea - kuten tiedoissa seisoo - ja ne on myös tarkoitus jakaa. Paikkana on siis Hotelli Ilves Tampereella, ja ajankohtahan on tuo otsikostakin löytyvä lauantai 26. syyskuuta. Tapahtuma alkaa kello 14:00.

Yhteensä palkintoja on luvassa yleiskilpailun viidelle (5) parhaalle tallille, sekä kunkin luokan (Semipro, Pro, Masters ja Golden Masters) kärkikolmikolle. Samalla tapahtuma tarjoaa myös ensiluokkaisen mahdollisuuden tutustua kilpakumppaneihin sekä viettää iltaa hyvässä seurassa!

Ja hei, muistattehan että kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan myös huippuluokan ajokalustoa Simucube 2 Sportin muodossa? Arvonta tullaan suorittamaan paikan päällä palkintojenjakotapahtuman yhteydessä, joten jo siksi kannattaa saapua paikalle. Kuka tietää, ehkä onnetar suo vaihteeksi hymynsä juuri sinulle...