Suunnittele seuraava FiSRA-paita!

29.10.2017 klo 17.33 - Ossian Puhakka

Kesä taitaa nyt virallisesti olla ohi. Syksy ja putoilevat lehdet peittyivät pimeyteen. Ensilumikin saatiin etelään asti, peittäen notkot ja niemet valkoisellaan Helsinkiä myöten. 

Piakkoin onkin jo aika laulun ja rauhan, kunnes valomyrsky julistaa uuden vuoden alkaneeksi. Meille se kuitenkin tarkoittaa myös uusia mahdollisuuksia.

 

Finnish Sim Racing Association ry ja koko laji on nyt huikeassa nosteessa. Uudet harrastajat kokeilevat siipiään, vanhoille puolestaan on tarjolla entistä enemmän näkyvyyttä. Meidät noteerattiin kansallista televisiota myöten, tehden sim racingistä muutakin kuin kummajaisen elektronisen urheilun maailmassa. 

Mikäpä olisikaan siis parempi tapa osoittaa olevansa osa tätä kasvavaa ja valovoimaista yhteisöä kuin ikioma FiSRA-paita? Tuote, joka kestää kovatkin kilpailut. 

Mutta, koska kyse on kuitenkin vaatekappaleesta, on ulkonäkö tärkeässä osassa. Sen pitää edustaa meitä, olla meidän näköinen, meidän oloinen. Meille sopiva.

Siksipä siis katsoimme parhaaksi antaa teidän tehdä siitä meidän näköinen. Täten rohkaisemme teitä päästämään oman, sisäisen taiteilijanne valloilleen. Kuka tietää, ehkä juuri sinun visiosi on harrastajien suosikki, ja kuittaat itsellesi paidan ilmaiseksi?

 

Kilpailun tiedot & osallistuminen

Seuraavan FiSRA-paidan design on siis teidän käsissänne. Kilpailu on auki perjantaihin 10.11. klo 12.00 asti. Tämän jälkeen vuorossa on viikon mittainen äänestysvaihe, jossa jokaisella on mahdollisuus äänestää mieleisensä. Alustavasti suunnitelmissa on ainakin T-paita, pikeepaita sekä huppari, jotka teetetään mikäli saadaan yli 10 sitovaa tilausta.

Designien tulisi olla harrastusta kuvaavia, eli sim racing -henkisiä. Sen ei ole pakko olla FiSRA-teemainen, mutta sieltä tulisi löytyä joko Finnish Sim Racing Associationin logo tai simracing.fi -teksti. Logot löytyvät alle linkitetystä foorumiketjusta. Yhteensä vaatteeseen painettavia erillisiä kuvia tai tekstikenttiä saa olla korkeintaan kolme kappaletta.

Suunnitelmat voi lähettää tähän ketjuun foorumilla, Discordin kautta yhdistyksen puheenjohtaja Eero Forsblomille tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Onnea kilpailuun!