Simucube Rally Challenge 2-3. elokuuta Jyväskylän Paviljongissa

17.7.2019 klo 19.00 - Ossian Puhakka

Kaksi viikkoa, ja rapiat päälle. Rallikuume ei rokotuksista piittaa, eikä eSM-finaaliviikonloppu auta asiaan yhtään. Elokuun ensimmäisenä päivänä siis kootaan härmän kovimmat sim racing -kuljettajat neljättä kertaa saman katon alle, panoksena mikäpä muukaan kuin suomenmestaruus.

Tähän ei kuitenkaan viikonlopun tapahtumat Digital Motorsport Loungessa lopu - päinvastoin.

Kotimaista huipputeknologiaa edustava Granite Devices on nimittäin menossa mukana, ja vahvasti onkin. Luvassa on nimittäin Simucube Rally Challenge, jossa pääset vapauttamaan sisäisen rallikuskisi ja testaamaan, oletko todellinen virtuaalisten sorateiden sankari! Kannattaa siis tulla haastamaan itsesi ja kaverisi Neste Rallin paviljongille, sekä kokemaan Direct Drive Force Feedback -ratin tunnokkuus. Samalla pääset taistelemaan huikeasta tuotepalkinnosta, sillä kilpailun nopeimmalle kuljettajalle on tarjolla upouusi Simucube 2 Pro!

Nyt siis viimeistään kannattaa suunnata nokka kohti Jyväskylää, eikä jäädä kotiin jossittelemaan. Kilpailuun voi osallistua perjantaina ja lauantaina kello 10-18, kun simulaattoreilla on henkilökuntaa. Voittaja julkistetaan lauantaina 3.8. kello 19:30. Nähdään siellä!