SimGear Oy sponsoriksi eSM-finaaliin!

7.5.2017 klo 12.28 - Tapani Linnaluoto

Uusi sponsori mukaan eSM 2017 -sarjaan: SimGear tuo finalistien tavoiteltaviksi 4 lisäpalkintoa!

SimGear Oy on keväällä 2017 perustettu yritys, joka maahantuo ja myy korkeatasoisia sim racing -tuotteita ensimmäisenä Suomessa. Valikoima on korkeatasoinen, ja tuotekokonaisuus on räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Valintoja tehtäessä yksi tärkeä peruskysymys on esimerkiksi se, millaisilla autoilla harrastaja eniten ajaa: GT-, F1-, vai NASCAR-autoilla, tai vain ralliin keskittyen.

“Autamme valinnoissa, ja pyrimme mahdollisimman hyvään asiantuntemukseen & palvelun laatuun. Suomalaisten kuljettajien taso on varsinkin suhteessa väkilukuun erittäin korkea, ja laadukkailla välineillä paitsi tulokset, myös ’fun factor’ paranevat entisestään, näin uskomme. Tiedämme, jopa. On lisäksi erittäin hienoa nähdä, kun nuoret kuskit kehittyvät ja haastavat perinteisen kärkiporukan. Yhtenä esimerkkinä vaikka Joni Heikkinen Black Star Racingista”,  toteaa Juhani Salokivi SimGear Oy:stä.

SimGearin nettisivut julkaistaan pian, tällä hetkellä yhteyden saa s-postilla [email protected] tai p. 044 333 6180 (Juhani).

VOITTAJALLE: Heusinkveld Engineering Pro -polkimet + Alpinestars -simukengät (arvo yht. noin 800 €)

SIJAT 2-20: Arvotaan 2 paria Alpinestars -simukenkiä (arvo 65 € / pari)

 

HE Sim Pedals Pro

HE Pro -polkimet edustavat sim racing -tuotteiden ehdotonta kärkeä niin tarkkuudeltaan, säädettävyydeltään, tuntumaltaan kuin maksimivoimaltaankin (55 kg). Materiaalien ja työn laatu tekevät polkimista lisäksi erittäin kestävät. Asia on lyhyesti sanottuna näin: jos ajat näillä ja pace meinaa olla hukassa, syy on jossain muualla. Polkimien ovh. (Suomi) 749 €.

 

Alpinestars simuajokengät (Tech 8 RS sisäkengät)

Simukengät, tai tarkemmin: The Simukengät. Ohuet, kevyet ja tuntumaltaan erittäin hyvät. Minimaalinen hiostavuus ja pohjalliset irrotettavissa / pestävissä / vaihdettavissa. Kestävä pohja, jossa pieni kitka ja josta ei irtoa nukkaa -> ei likaa polkimiin. Sukista irtoava hieno nukka / pöly voi aiheuttaa ongelmia polkimien toiminnassa jo lyhyessä ajassa. Näillä: no problemos dustos amigos. Ovh. noin 65 €.