Rengas Turku 24h on täällä taas!

29.10.2021 klo 18.48 - Ossian Puhakka

Maamme suosituin sim racing -tapahtuma tuo kuskit jälleen samaan katon alle. Jo perinteeksi muodostunut Rengas Turku 24h järjestetään loppiaisviikonloppuna 7-9.1.2022 Astrum Areenalla Salossa. Nimensä mukaisesti kyseessä on 24 tunnin kestävyyskilpailu, ja ratana toimii jälleen kerran Nürburgring Combined.

 

Aikaisemmilta vuosilta tuttu konsepti on pysynyt pääpiirteittäin samanlaisena. Kalustona toimii GT3-autot, ja tallit jaetaan kolmeen eri luokkaan: Pro, Pro-AM, sekä kuskeista kokeneimmille tarkoitettu Ratakettu-luokka. Tarkemmat osallistumiskriteerit löytyvät kilpailun tiedoista. Autoissa ei ole luokkakohtaisia eroja, joten vauhtia pääsee vertailemaan vaikkapa Pro-luokan kärkeen.

Kuljettajille on varattu myös ennalta hotellihuoneet samasta rakennuksesta, eli majoitusjärjestelyt hoituvat tutun kätevästi. Kuten aikaisemmin, on perjantai varattu paikalle saapumiseen sekä ajolaitteiden asennukseen. Yö kannattaa nukkua hyvin, sillä 24 tunnin rypistys alkaa lauantai-iltapäivänä. Voittoon tarvitaankin ajotaitojen lisäksi myös rautaista yhteistyötä sekä ennen kaikkea varmuutta - Nürburgringiä ei suotta tunneta nimellä "Vihreä Helvetti"!

Mukaan mahtuu alustavasti 40 tallia, joten ihan liian pitkään ei kannata aikailla - tätä on nimittäin odotettu kuin kuuta nousevaa. Ilmoittautumismaksu on 170€, ja sen sekä hotellivarauksen voi suorittaa Verkkokauppamme kautta - linkki alapuolella.

Tervetuloa!