Harjoituskilpailu keskiviikkona 9.9.

6.9.2015 klo 19.33 - Martti Pietilä

Keskiviikkona järjestetään poikkeuksellinen harjoitussessio, eli täydellinen kenraaliharjoitus kauden avauskilpailusta. Kenraaliharjoituksen tarkoituksena on varmistaa oleellisten toimintojen toiminnallisuus, jotta itse SM-sarja saadaan aloitettua ongelmitta!

Keskiviikon aikataulu:

Vapaat harjoitukset  18:00-20:00
Aika-ajot 20:00-20:15
Karsintaerät 20:30-20:45
Finaali 21:00-21:45


HUOM! Jokaiseen harjoituskilpailun sessioon tehdään erilliset hosted-sessiot, johon täytyy liittyä erikseen hosted-välilehden kautta.

Harjoitussessioita on 2 kpl, joista saa vapaasti valita kumman tahansa (niin kauan kun sessiossa on vapaita paikkoja).

Aika-ajosessioita on niin ikään 2kpl, joista saa vapaasti valita toisen.

Kisasessioita (karsintakisa) luodaan tähän harjoituskisaan 2 kpl, joista kuski pystyy aika-ajon jälkeen liittymään VAIN toiseen. Väärään sessioon liittyminen on mahdotonta, koska vain toisessa sessiossa kahdesta näkyy kuskille liittymispainike.

Karsintakisan jälkeen syntyy vain 1 kisasessio, jonne pystyy rekisteröitymään ainoastaan ne kuskit jotka pääsivät omassa karsintakisassaan jatkoon (eli tässä tapauksessa top20:een).

HUOM! Aika-ajosession, karsintakisasession, ja finaalisession välillä on noin 10 minuutin väli ennenkuin sessio ilmestyy näkyviin. Tämä siitä syystä, että uuden kisasession pystyy luomaan vasta kun edellinen on päättynyt, joten siinä menee muutama minuutti luoda sessio, ja muutama minuutti jotta sessio ilmestyy näkyviin.

Kisaan mahtuu yhteensä 92 kuljettajaa! Kaikki ovat vapaita osallistumaan harjoituskisaan ja FiSRA toivoo mahdollisimman suurta osallistujamäärää aika-ajo- sekä kisasessioihin! Mitä enemmän osallistujia harjoituskilpailuun osallistuu, sitä tehokkaammin järjestävä organisaatio kykenee testaamaan oleelliset toiminnot ja kehittämään niitä tarvittaessa!

Kiitos kaikille etukäteen!