FiSRAn jäsenetu - OP Formula -ennakkotilaustarjous

5.6.2020 klo 8.00 - Tapani Linnaluoto

Sim racing eSM 2019 sekä Digital Rallicross SM 2020 -finaalitapahtumista tuttu cockpit-valmistaja Overpower Oy tarjoaa yksinoikeudella Finnish Sim Racing Association ry:n jäsenille ennakkotilausmahdollisuuden OP Formula -cockpitiin sekä sen lisäosiin ilmaisella toimituksella.

Overpower rakensi kesällä 2019 FiSRAn uudet livekilpailurigit, ja OP Formula on niiden tuomien kokemusten perusteella jatkokehitetty tuote.

"Olemme äärimmäisen kiitollisia siitä, että olemme saaneet olla FiSRAn toiminnassa mukana kirjoittamassa suomalaista sim racingin historiaa. Kiitoksena menneestä ja innoissamme tulevasta haluamme tarjota yhdistyksen jäsenille OP-tuotteita ennen niiden julkaisua kansainvälisille markkinoille", kertoo Olli Pahkala Overpowerilta. Pahkala toimii myös FiSRAn hallituksen varapuheenjohtajana.

Yhdistyksellä on käytössään yksi OP Formula -rigi, joka on tällä hetkellä puheenjohtaja Eero Forsblomin luona Nurmijärvellä, missä kiinnostuneet jäsenet voivat käydä kokeilemassa sitä. Toinen kokeilumahdollisuus löytyy Overpowerin toimitiloista Rovaniemeltä.

"Simulaattoriväelle kohdistetut jäsenedut ovat olleet yksi yhdistyksen tavoitteista menneellä vuodella ja onkin mahtavaa saada nyt Overpowerin kanssa hyvä avaus rigeistä", hehkuttaa Eero Forsblom. "Toivottavasti saamme näitä lisää myös muiden yhteistyökumppaneiden kanssa."

Overpowerin esitteestä löydät hinnaston ja tarkemman esittelyn alustan ominaisuuksista. Tarjous on voimassa 30.6. saakka.

Kokeilunhaluiset Etelä-Suomessa majailevat ihmiset voivat ottaa Eeroon yhteyttä sähköpostitse [email protected].

Tiedustelut Overpowerille voi osoittaa Ollille osoitteeseen [email protected].

FiSRAn jäseneksi voi liittyä täällä.