Finnish Simracing United (FiSU) ja FiSRA yhteistyöhön

11.7.2018 klo 15.38 - Tapani Linnaluoto

FiSU liittyy mukaan simracing.fi -sivuston kautta julkaistaviin kilpailusarjoihin. FiSUn pääsarja ajetaan Assetto Corsa- tai Assetto Corsa Competizione -alustalla ja sarjan tulospalvelu löytyy sarjan alkaessa tältä sivustolta.

FiSUn tavoitteena on kasvattaa urheilumuodon tunnettavuutta, sekä helpottaa monimuotoista harrastamista. Näihin tavoitteisiin päästään yhteistyöllä ja sim racingista kiinnostuneet löytävät oman pelinsä entistä helpommin. 

Tulemme mahdollisesti näkemään FiSU:n mukana harrastetapahtumissa. 

FiSUn yhteisön kohtaamispaikkana toimii Discord, jossa luetaan tuomareiden päätökset, hoidetaan kisojen jälkipyykit ja yhteisöllinen matalan kynnyksen ote säilytetään. Eri pelialustat ja uudet ideat ovat jatkossakin erittäin tervetulleita!

Konsolipuolelta mukana ovat ennestään myös F.A.S.T. sekä GTFR-yhteisöt. Heidänkin toiminnastaan on jo voinut lukea Simumakasiinista, ja palaamme tuleviin sarjoihin vielä lähitulevaisuudessa.

Pyrimme myös uudistamaan ja parantamaan simracing.fi-sivustoamme, jotta sarjoihin osallistuminen ja niiden seuraaminen olisi mahdollisimman helppoa sekä kuljettajille että asiasta kiinnostuneille.