eSM-turnaussivusto avattu

12.4.2018 klo 16.18 - Ossian Puhakka

FiSRA:n turnaussivusto on nyt julkaistu. Jokaisen eSM-kuljettajan tulee rekisteröityä Xerberus-turnausjärjestelmään. Turnausjärjestelmän kautta tarkistetaan pelaajalisenssi ja kuljettajat saavat tietoa kilpailuista, lähetyksistä sekä kauden tapahtumista.


Ohjeet Xerberuksen käyttöön

1. Osta SEULin pelaajalisenssi. Ohjeet ostamiseen löydät osoitteesta http://www.esm.gg/pelaajalisenssi/

2. Mene osoitteeseen https://fisra.esm.gg/ ja tee sivustolle tunnukset oikean yläkulman rekisteröidy-nappia painamalla.

3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta käyttäjäprofiilin nimeä ja valitse profiili -> muokkaa. Kelaa alaspäin kohtaan Game Account ID's ja laita kenttään iRacingin asiakasnumerosi. Asiakasnumeron saa selville iRacingin membersitelta kohdasta Account -> My Account -> Customer ID.

4. Tarkista profiilisivulta pelaajalisenssit-kohdasta, että pelaajalisenssisi on liitetty käyttäjätunnukseesi. Jos rekisteröidyit Xerberukseen samalla sähköpostiosoitteella/puhelinnumerolla kuin millä ostit pelaajalisenssin, lisenssi siirtyy automaattisesti järjestelmään. Jos lisenssiä ei näy, kirjoita kenttään käyttäjänimi, sähköpostiosoite tai puhelinnumero, jota käytit pelaajalisenssin ostamiseen. Saat sähköpostiin/puhelimeen koodin, jonka syöttämällä samaan kenttään saat liitettyä lisenssin Xerberus-tiliisi. Onnistuneesti liitetyn lisenssin pitäisi näyttää tältä https://i.imgur.com/coIrGgm.jpg. Muista tallentaa muutokset.

5. Karsintasarjaan ilmoittaudutaan valitsemalla ylävalikosta turnaukset tai etusivun tulossa olevat turnaukset -kohdasta. Valitse eSM karsintasarja ja klikkaa Ilmoittaudu-nappia. Nimesi näkyy nyt sarjan osallistujaluettelossa.