eSM-karsintasarja lähestyy

6.4.2018 klo 18.06 - Tapani Linnaluoto

Sim racing eSM 2018 -karsintasarjan ensimmäinen osakilpailu Interlagosissa 15.4. alkaa lähestyä! Ilmoittautuminen sarjaan ja kilpailuun päättyy sunnuntaina, joten olethan muistanut ilmoittautua sarjan lisäksi myös ensimmäiseen kilpailuun. Muistuttaisin myös, että kaikki kilpailuun liittyvä tiedotus tapahtuu foorumilla osakilpailujen keskusteluketjuissa. Myös kilpailukutsuun tulee kaikkien kuljettajien perehtyä.

Sarjaan osallistuvilta vaaditaan eSM-pelaajalisenssi, jonka hinta on 5 euroa. Linkin ja ohjeet löydät yllä mainitusta keskusteluketjusta sekä Discordista.

Lisenssin tarkistamiseen tullaan käyttämään Xerberus-portaalia. Portaalin täytyy kuljettajan rekisteröityä erillisellä verkkosivulla ja se tulee käyttöön ensi viikolla. Ohjeet tullaan julkaisemaan simracing.fi uutisiin ja kilpailuketjuun.

Mikäli portaaliin rekisteröitymiseen käyttää samaa sähköpostia/puhelinnumeroa kuin lisenssiä ostaessa, siirtyy se automaattisesti järjestelmään. Tiliin voi myös yhdistää lisenssin jälkikäteen, johon ohjeet julkaistaan ensi viikolla. Jos järjestelmän käyttönotto viivästyy tai tulee muita ongelmia, pelaajalisenssit tarkistetaan SEULin toimesta ennen kilpailun alkua.

Suomen elektronisen urheilun liiton eSM-sivut on avattu. Sieltä löytää tietoa eSM-turnauksista, peleistä ja järjestäjistä.

Muistakaa myös päivittää omat profiilinne tänne simracing.fi-sivustolle. Kuljettajan tiedot ja sponsorit lähetyksiin tullaan päivittämään suoraan sieltä. Tarkistakaa myös oma iRacingin customer ID:nne ja lisätkää se profiiliin tarvittaessa. Oman customer ID:n löydät iRacingin My Account-sivun oikeasta yläreunasta.