KARS Imprimo Rally Cup on täällä!

31.7.2024 klo 2.48 - Joni Heikkinen

Perinteikäs rallisarja palaa entistä ehompana elokuussa. Pääyhteistyökumppanina toimii hyvinkääläinen printtialan yritys Imprimo Oy, ja sarja järjestetään yhteistyössä Finnish Sim Racing Association ry:n kanssa.

KARS Imprimo Rally Cup ajetaan kuuden osakilpailun mittaisena sarjana elokuusta joulukuuhun. Pinnoitteet ja tietyypit ovat totuttuun tapaan vaihtelevia: ralleja on niin soralla, asvaltilla, kuin lumellakin.

Jotain uuttakin on luvassa, sillä käytettävä kalusto on vaihtunut. Viimevuotiset, hyvin palvelleet Rally3-kulkineet on nyt työnnetty talliin, ja tilalle tarjotaan ärhäkämpiä Rally2- tai R5-luokkien menopelejä. Nämä mm. Teemu Sunisen ja Emil Lindholmin ohjastamat ralliohjukset tuovat kuljettajan taidot toden teolla esille, ja toivottavasti tarjoavat entistä näyttävämpiä kilpailuita myös katsojille!

Kotisohvalla pääsee myös jännittämään, sillä viimevuotiset koosteet on korvattu suoralla lähetyksellä rallin päätöspäivästä. Siellä asiantuntijakaartimme käy läpi niin kilpailua itse kuin myös sen ratkaisuvaiheita, läpi koko kauden. Tapahtumia voitte seurata tuttuun tapaan osoitteesta https://twitch.tv/simracingfi.

Palkinnoista homma ei myöskään jää kiinni, sillä jokaisen luokan mestarit palkitaan ainutlaatuisella KARS-pokaalilla! Lisäksi yleisen luokan mestarille on luvassa 100€ lahjakortti Imprimon verkkokauppaan, ja muiden luokkien voittajille KARS+Imprimo -tuotepalkintoja. Tiimikilpailun voittanut tiimi palkitaan Akaan Keilahallin 100€ lahjakortilla.

Joko kiinnostaa? Hyvä! Ilmoittaudu mukaan allaolevasta linkistä, ja ei muuta kun VETOO!

Teksti: Ossian Puhakka