Trellet.netin kevätkattauksessa tuttuja menopelejä

24.1.2024 klo 15.05 - Kalle Parviainen

Trellet.net ajattaa keväällä taas kahta eri sarjaa. Suomen sim racing -kentällä paikkansa vakiinnuttanut ovaalikausi ajetaan jälleen Gen 4 -autoilla. NASCAR:ssa pääasiassa 90-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa käytössä olleet neljännen sukupolven Cup-autot osoittivat hienoutensa jo syksyn ovaalisarjassa: hurjia vauhteja, rengastaktikointia ja erilaisia ajotapoja mahdollistavat autot tulevat tarjoamaan taas loistavaa kilvanajoa.

Kisakalenteri on varsin mielenkiintoinen ja se sisältää jälleen keskenään hyvin erilaisia ratoja, aina Auto Club Speedwayn huippunopeasta ja isosta radasta Bristolin ”kylpyammeeseen”. Mahtuupa kaudelle myös yksi moottorirata, kun vuosien tauon jälkeen ajovuorossa on Watkins Glen.

Cooler Master Trellet Cup Series alkaa 25.1.2024.

IndyCarin sarjalisenssi- ja -lähetysoikeuksien palattua talven aikana iRacing-alustalle tekee Pohjois-Amerikan kovavauhtisin formulasarja paluun Trellet.netin ohjelmistoon. Viiden osakilpailun mittainen sarja kiertää Pohjois-Amerikan parhaita Indy-ratoja Road American pitkiltä suorilta Long Beachin katuradalle. Välissä vieraillaan Sebringin pomppuisella lentokentällä ja mitäpä olisi kausi ilman Indianapoliksen ovaalikilpailua? Autona on kaudella tietenkin Dallara IR-18.

Tätä uutista kirjoittaessa molemmille kausille mahtuu vielä mukaan. Suuntaa siis osoitteeseen trellet.net ja ilmoittaudu kausille! Liity mukaan myös Discord-palvelimelle.

Ajopäivä Trelleissä on molemmissa sarjoissa torstai. Jokaisesta kilpailusta tulee suora lähetys FiSRA:n Twitch-kanavalta torstai-iltaisin klo 20.25.