eSM turnaussivusto avattu. LUE!

eSM turnaussivusto avattu. LUE!
FiSRA:n turnaussivusto on nyt julkaistu. Jokaisen kuljettajan tulee rekisteröityä Xerberus-turnausjärjestelmään. Turnausjärjestelmän kautta tarkistetaan pelaajalisenssi ja kuljettajat saavat tietoa kilpailuista, lähetyksistä sekä kauden tapahtumista.


Ohjeet Xerberuksen käyttöön

1. Osta SEULin pelaajalisenssi. Ohjeet ostamiseen löydät osoitteesta http://www.esm.gg/pelaajalisenssi/

2. Mene osoitteeseen https://fisra.esm.gg/ ja tee sivustolle tunnukset oikean yläkulman rekisteröidy-nappia painamalla.

3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta käyttäjäprofiilin nimeä ja valitse profiili -> muokkaa. Kelaa alaspäin kohtaan Game Account ID's ja laita kenttään iRacingin asiakasnumerosi. Asiakasnumeron saa selville iRacingin membersitelta kohdasta Account -> My Account -> Customer ID.

4. Tarkista profiilisivulta pelaajalisenssit-kohdasta, että pelaajalisenssisi on liitetty käyttäjätunnukseesi. Jos rekisteröidyit Xerberukseen samalla sähköpostiosoitteella/puhelinnumerolla kuin millä ostit pelaajalisenssin, lisenssi siirtyy automaattisesti järjestelmään. Jos lisenssiä ei näy, kirjoita kenttään käyttäjänimi, sähköpostiosoite tai puhelinnumero, jota käytit pelaajalisenssin ostamiseen. Saat sähköpostiin/puhelimeen koodin, jonka syöttämällä samaan kenttään saat liitettyä lisenssin Xerberus-tiliisi. Onnistuneesti liitetyn lisenssin pitäisi näyttää tältä . Muista tallentaa muutokset.

5. Karsintasarjaan ilmoittaudutaan valitsemalla ylävalikosta turnaukset tai etusivun tulossa olevat turnaukset -kohdasta. Valitse eSM karsintasarja ja klikkaa Ilmoittaudu-nappia. Nimesi näkyy nyt sarjan osallistujaluettelossa.


eSM turnaussivusto avattu. LUE!
Muista ilmoittautua hyvissä ajoin. Mikäli et ole ilmoittautunut järjestelmän kautta et voi osallistua kilpailuun.
eSM turnaussivusto avattu. LUE!
Mistä tarkistan että pelaajalisenssi on liitetty käyttäjätunnukseen?
eSM turnaussivusto avattu. LUE!
Onnistuneen linkkauksen pitäisi näyttää tältä.
eSM turnaussivusto avattu. LUE!
Joo tuon linkin kopioimalla saan saman mutta en pääse missään syöttämään  sähköpostiosoitetta! Sm sarjan rekisteröinti kyllä onnistui ja muut myös, onko jotain linkkiä mihin syöttää s postiosoite?

Kiitos jo valmiiksi.
eSM turnaussivusto avattu. LUE!
Kun olet tehnyt tunnukset turnaussivulle osoitteessa https://fisra.esm.gg/users/register/, klikkaa yläkulmasta profiilin nimeä ja sen jälkeen muokkaa-nappia. (ohje: https://i.imgur.com/Z6Xhika.png) Nyt sinun pitäisi olla profiilisivulla, jossa alhaalla kohdassa pelaajalisenssit pitäisi näkyä kenttä, johon voi syöttää sähköpostiosoitteen.
eSM turnaussivusto avattu. LUE!
Kiitos nyt löyty ja kaikki ok.