Kuukausirallit kauden ensimmäinen osakilpailu ensi torstaina!

3.10.2016 klo 17.34 - Joni Heikkinen

Richard Burns Rally -simulaattorilla kilpailtava Kuukausirallit -sarja alkaa torstaina 13.10.2016!

Kauden ensimmäinen kisa ajetaan asvaltilla, ja pituutta rallilla on 55.8 kilometriä. Sarjaan on ilmottautunut jo 20 kuljettajaa mukaan ja lisää odotetaan! Kuskeja on tässä vaiheessa hyvä muistuttaa siittä, että jokaiseen osakilpailuun on ilmottauduttava erikseen. Ilman ilmoittautumista ei saa tietoonsa rallin salasanaa eikä pääse tuloslistoille vaikka rallin ajaisikin. Myös autovalintaan on hyvä panostaa tässä vaiheessa, sillä kesken kauden ei autoa voi valitettavasti vaihtaa.

Kilpailun voi ajaa joko kello 15 tai kello 19 alkavassa ryhmässä. Ilmoittautuminen ralliin, rallin tiekirja, salasana ja muu tieto löytyy kilpailun tiedoista: http://simracing.fi/kilpailut/84

Rallin aikainen keskustelu ja omien virheitten kiroaminen käydään sarjan Discord -kanavalla: https://discordapp.com/invite/cQgKhAn. Kanava on myös sarjan foorumin lisäksi hyvä paikka kysellä mahdollisiin ongelmiin tai muuten vain mietityttäviin asioihin neuvoa.

Rallin jälkeen jokainen kuljettaja pystyy kirjoittamaan sarjan sivuille kisaraportin omasta kisastaan. Kisaraportin kirjoittaminen on vapaa-ehtoista mutta suositeltavaa. Raporteista voidaan ottaa lainauksia jokaisen kisan jälkeen julkaistavaan uutiseen. Raportin pystyy kirjoittamaan "Kilpailut & tulokset" välilehden alta avaamalla kyseisen kilpailun kohdalta "kisaraportit" välilehden ja klikkaamalla + merkkiä.

 

Onnea ja hauskaa rallia kaikille osallistujille!